werken bij Diversion

Wil jij écht impact maken met je werk? Solliciteer dan bij Diversion! Met ons werk ondersteunen we onder andere het onderwijs en overheden om maatschappelijke problemen aan te pakken zodat iedereen gelijke kansen heeft. 

Ons team bestaat uit meer dan 50 medewerkers. Ook bieden we jaarlijks aan meer dan 300 jongeren een maatschappelijke bijbaan als peer educator of peer coach. We werken vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam aan projecten in heel Nederland. 

 

Werken bij

Openstaande vacatures

Lees hier meer over de openstaande vacatures en solliciteer direct!

wie we zijn

We zetten ons dagelijks in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Daarom stimuleren we een cultuur waarin ieders talent tot recht komt. We geloven dat diversiteit en talent de basis vormen van ons succes. Als een inclusieve organisatie met diverse perspectieven zijn we beter in staat om maatschappelijke vraagstukken te begrijpen en daarover te adviseren. We bieden gelijke kansen aan al onze medewerkers en sollicitanten, ongeacht geslacht, leeftijd, religie, etniciteit, of andere eigenschappen. Bij gelijke geschiktheid kiezen wij voor de kandidaat met een perspectief dat ons team verrijkt.

peer education

Sinds 2004 trainen wij jongeren tot peer educators, die op school gevoelige maatschappelijke thema’s bespreken met hun leeftijdsgenoten. Ze delen persoonlijke ervaringen en behandelen gevoelige onderwerpen zoals psychische gezondheid, discriminatie en schulden. Dit maakt impact omdat ze dezelfde leeftijdsfase delen en begrijpen hoe jongeren denken. Het is ook een leerzame ervaring voor de peer educator zelf. In een steeds veranderende samenleving is er vraag naar jonge rolmodellen om maatschappelijke kwesties begrijpelijk te maken en persoonlijke verhalen te delen. Diversion investeert in de training van meer dan 1200 peer educators, die vaardigheden en ervaringen delen om de impact te vergroten.